PKD rezilna orodja

V podjetju smo specializirani za izdelavo PKD rezilnih orodij. Z izdelavo PKD orodij smo pričeli v letu 2005. Do danes smo izdelali že preko 3000 različnih pozicij PKD orodij. V vseh teh letih smo si pridobili zaupanje mnogih svetovno uveljavljenih poslovnih partnerjev. Izdelava PKD orodja zahteva vrhunsko opremo in visoko izobražen kader, v kar v podjetju Globevnik redno in veliko vlagamo. Sedaj se lahko pohvalimo z najsodobnejšo opremo in z visokokakovostnim kadrom. Zadnjih nekaj let je velika večina PKD orodij izdelava na strogo namenskih laserskih strojih, ki nam omogočajo boljšo ponovljivost, boljšo ostrino rezilnega robu in predvsem doseganje izredno ozkih toleranc.

PKD orodja se uporabljajo za obdelavo vseh barvnih kovin, plastike in lesa. Odlikuje jih visoka obdelovalnost, visoka hitrost obdelave, dolga življenjska doba in doseganje odlične površinske obdelave izdelkov. S PKD orodji je moč dosegati zelo ozke dimenzijske tolerance in površinske tolerance hrapavosti. PKD orodja je možno tudi obnoviti, pri čemer zamenjamo PKD ploščice in orodje je spet kot novo.

Smo proizvajalci zelo širokega spektra različnih tipov PKD orodij. Poznamo monoblok orodja, centrirno nastavljiva orodja, stebelna orodja, sestavljena orodja in druga po meri narejena orodja. Vsi tipi orodij so vidni spodaj:

Monoblok orodja:

Orodja, ki jih lahko vpnemo direktno v obdelovalni stroj. Najpogosteje proizvedena so orodja z vpenjalnim konusom HSK-A63. Izdelujemo pa tudi orodja s spodaj naštetimi vpenjalnimi konusi:
– HSK-A63/E63/C63                        – BT40                  – BT30                   – Capto
– HSK-A40/E40/C40                        – SK40                  – SK30
– HSK-A100/E100/C100

AY0A5340-Edit

Centrirno nastavljiva orodja:

 

Orodja, ki se namestijo na centrirni modul z ustreznim vpenjalnim trnom. Omogočajo izničitev opleta pri obdelavi. Navadno so ti svedri in povrtala za doseganje ozkih toleranc in orodja za uporabno na različnih strojih z različnimi vpenjalnimi konusi.

Stebelna orodja:

Poznamo tri tipe stebelnih orodij in sicer orodja z železnim (Fe) nosilcem, orodja z nosilcem iz karbidne trdine (HM) in orodja z nosilcem iz antivibracijskega težkega železa (AVM). Pri nas lahko dobite vse tri tipe orodij, poljubnih oblik in velikosti.

 

Orodja skupaj z vpenjali:

Orodja vam dobavimo tudi skupaj z nakrčnimi ali hidravličnimi vpenjali. Lahko vam jih nakrčimo na točno dolžino, tako so že pripravljena za obdelavo v stroju.

AY0A5404

Druga orodja po meri:

Po potrebi izdelujemo tudi modularna orodja, ki so sestavljena iz več posameznih orodij. Ta vrsta orodij nam omogoča prilagodljivost orodja. Poznamo nastavljivost hrapavosti obdelave in nastavljovost premera orodja. Običajno se uporablajo za zelo specifične obdelave in doseganje ostrih toleranc.

Zahtevajte ponudbo PKD rezilnega orodja in z veseljem vam bomo ustregli.

Povprašajte nas

Za podrobnejše informacije o tipih rezilnega orodja, ki ga izdelujemo in servisiramo, nam lahko pišete preko obrazca.

Oglasite se v podjetju Globevnik, kjer vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri ustreznega rezilnega orodja.

Nudimo vam lahko kakovosten servis PKD/CBN/HM rezilnega orodja, s kratkimi dobavnimi roki po konkurenčnih cenah.

Kontakt

GLOBEVNIK, REZILNO ORODJE D.O.O.

Križnarjeva pot 21, 4000 Kranj

Slovenija