Kakovost

Predno orodje dobite v vaše roke, gre skozi zelo natančno merjene in kontrolo v merilci, ki je opremljena z najsodobnejšimi merilnimi napravami. Merilni strojni park zajema naprave znanih proizvajalcev Zoller, Alicona, Z-Mike, Haimer, Mahr in drugih.

Lahko se pohvalimo z več merilnimi stroji Zoller. Med njimi je tudi Zoller Titan, ki predstavlja vrh njihovega programa merilnih strojev. Z-Mike je laserski merilni stroj, za izredno precizno merjenje. Za balansiranje orodij uporabljamo stroj priznanega proizvajalca Haimer. Ker se zavzemamo za kompleten servis orodij, lahko balansiramo monoblok in tudi stebelna orodja. Za analize rezilnih robov in hrapavosti površin pa je tukaj še 3D mikroskop Alicona.

Vsako orodje je opremljeno z merilnim protokolom, kjer so vidne vse kontrolirane mere. Orodja so tudi uravnotežena, zato strahu zaradi vibracij pri višjih vrtljajih ni.

Naš slogan je:  Dobro orodje delo skrajša! Zato se zavzemamo, da orodja našo stavbi zapustijo na najvišji ravni kakovosti.

Povprašajte nas

Za podrobnejše informacije o tipih rezilnega orodja, ki ga izdelujemo in servisiramo, nam lahko pišete preko obrazca.

Oglasite se v podjetju Globevnik, kjer vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri ustreznega rezilnega orodja.

 

Nudimo vam lahko kakovosten servis PKD/CBN/HM rezilnega orodja, s kratkimi dobavnimi roki po konkurenčnih cenah.

Kontakt

GLOBEVNIK, REZILNO ORODJE D.O.O.

Križnarjeva pot 21, 4000 Kranj

Slovenija