Servis in obnova

Nudimo celoten servis rezilnega orodja, ne glede na to, ali je bilo orodje izdelano pri nas ali pa je to orodje drugih proizvajalcev. Orodja ostrimo, obnavljamo, popravljamo, predelujemo, poizkušamo ustreči vsem vašim željam in potrebam, če je to le mogoče. Na orodje vam nanesemo tudi trdo zaščitno prevleko.

Ostrenje:

Ostrimo orodja iz karbidne trdine in PKD/CBN orodja. Ostrimo rezkarje, svedre, povrtala in ostala orodja, če le tolerance in stanje orodja to dopušča.

Obnova:

V primeru PKD, CBN in HM lotanih orodij, na orodjih zamenjamo ploščice in orodju povrnemo prvotno kondicijo. Orodje vam obnovimo tudi, če je to orodje drugih proizvajalcev. Imamo vse potrebne stroje, da se vam popolnoma prilagodimo in orodju povrnemo prvotno kondicijo.

Popravilo:

V kolikor so orodja poškodovana zaradi morebitnih naletov v stroju, padcev, ipd.,  vam popravimo tudi to. Orodja poravnamo, na manjkajoče mesto navarimo material, orodje porezkamo na potrebno obliko in obnovimo.

Predelava:

Velikokrat se zgodi, da vam kupec spremeni risbo obdelovanca in orodje ni več ustrezno. V izogib izmetu obstoječih in naročilu novih orodij, vam nudimo tudi predelavo obstoječih orodij na željeno obliko. Seveda po zmožnostih in glede na trenutno stanje orodja.

Nanos zaščitne prevleke:

Na orodja vam po želji nanesemo tudi zaščitno prevleko, ki orodju nudi daljšo življenjsko dobo in boljšo obdelovalnost. V našem podjetju smo opremljeni za nanos zaščitne prevleke, zato to naredimo hitro in nismo odvisni od zunanjih izvajalcev.

Povprašajte nas

Za podrobnejše informacije o tipih rezilnega orodja, ki ga izdelujemo in servisiramo, nam lahko pišete preko obrazca.

Oglasite se v podjetju Globevnik, kjer vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri ustreznega rezilnega orodja.

Kontakt

GLOBEVNIK, REZILNO ORODJE D.O.O.

Križnarjeva pot 21, 4000 Kranj

Slovenija